Beste Buurtgenoten,

Vers gebrande koffiebonen zijn aantoonbaar smaakvoller dan oude koffiebonen. Daarom bieden 2 Spiegelbewoners Frank & Fresh Coffee aan.

De allerlekkerste koffiebonen, vers gebrand, direct in de bus. Speciaal voor alle inwoners van het Spiegel nu met 20% introductiekorting. CODE: spiegel20

Geniet er van!

Maurits en Geert

———————————————————-

Wanneer zijn koffiebonen vers?

De eerste maand na branding bevat koffie de meeste aroma’s. Hoe meer aroma’s, hoe lekkerder. Voor een optimale smaak drink je koffie daarom één tot vier weken na branding. Om te zorgen dat onze klanten genieten van al deze aroma’s branden wij onze koffie minimaal één keer per week. Zo komt de koffie altijd op het juiste moment binnen. 

FUNKY & FRUITY

Funky & Fruity Verpakking
BESTEL funky & fruity

SWEET & SOFT

Sweet & Soft
bESTEL Sweet & Soft

RAW & ROBUST

RAW & ROBUST verpakking
BESTEL Raw & Robust

BOLD & BRAVE

Bold & Brave Verpakking
BESTEL Bold & Brave

Altijd verse koffie?

Kies je smaak, de hoeveelheid en de frequentie. Met ons koffie-abonnement heb je vanaf nu alleen nog maar vers gebrande koffie in huis.

Wij zijn overtuigd van de smaak van vers gebrande koffie en willen nooit meer anders: je eet immers toch ook geen oud brood?
Daarom maken we het gemakkelijk en zorgen wij ervoor dat je altijd vers gebrande koffiebonen in huis hebt. Je kan daarbij zelf aangeven hoe vaak je jouw favoriete koffiebonen wilt ontvangen. Het enige dat jij vervolgens hoeft de te doen is de bonen van je deurmat te pakken, te malen en je eigen verse koffie te zetten.