Wij zijn vers!

Verse koffie bevat meer aroma. Daarom brandt Frank & Fresh Coffee de bonen pas wanneer jij besteld hebt. Zo kan je altijd genieten van de maximale smaak. Drink en geniet van Verse Koffie!

Optimale smaakbeleving! 

Vakkundig | Om onze espressobonen op smaak te laten komen, laten we ze altijd eerst een weekje rusten. Dit proces heet ‘ontgassen’.
Smaakvol | In de eerste maand na branding bevat koffie de meeste aroma’s. Na vier weken gaat de smaak snel achteruit. Daarom leveren wij precies zeven dagen na branding.
Genieten | Alle koffie wordt oud. Ook die van ons. Maar de combinatie van goed branden, kwalitatieve koffiebonen, de juiste verpakking en op het juiste moment drinken, zorgt voor een optimale smaak.

Vers thuisbezorgd

Onze kleurrijke koffieverpakkingen zijn onder andere voorzien van een eenwegventiel en speciaal ontwikkeld om jouw koffie zo lang mogelijk vers te houden.

Bestel je vers gebrande koffie hier
Gestapelde koffiebonen
Filterdrager Geel

Vers verpakt

Onze koffieverpakking is onder andere voorzien van een eenwegventiel en speciaal ontwikkeld om jouw koffie zo lang mogelijk vers te houden.

De allerbeste bonen

Versheid is dus belangrijk, maar verse bonen alleen is niet genoeg. Met slechte kwaliteit koffie is er simpelweg niet veel smaak te ‘redden’. Frank & Fresh garandeert naast verse koffie, ook de beste kwaliteit koffiebonen. Wij werken uitsluitend met specialty coffee. 

Vers, verser, verst

Wij willen dat jij onze koffie vers drinkt en geven graag wat tips.

Tip 1 blauw
Afwegen

Gooi niet alle koffie in één keer in de hopper, maar weeg per koffie de benodigde hoeveelheid af. Voor een dubbel shot espresso gebruik je 16-18 gram koffiebonen.

Grind on Demand

Maal de koffie pas op het moment dat je koffie gaat zetten.

tip 3
Bewaren

Koffie blijft het verst op een donkere, koele plek. Zorg er ook voor dat je de koffiezak weer goed afsluit na het vullen van de hopper.

Tip4
Allerlekkerst tot

Drink de koffie binnen drie weken na ontvangst

Tip 5
Invriezen

Bang dat je niet alle koffie binnen drie weken opdrinkt? Je kunt een deel van de koffiebonen invriezen. Dat klinkt misschien gek, maar uit onderzoek blijkt dat je daarmee de versheid het beste bewaard. Het is dan overigens wel zaak dat je de koffie rustig laat ontdooien en op kamertemperatuur laat komen voor gebruik.

Onze smaken

Wij branden vier verschillende smaken: Funky & Fruity, Sweet & Soft, Raw & Robust en Bold & Brave. Hiermee bieden we voor iedere koffiedrinker wat wils. Van een zoete en romige single origin tot een stevige en brutale blend.