Wanneer zijn koffiebonen vers?

De eerste maand na branding bevat koffie de meeste aroma’s. Hoe meer aroma’s, hoe lekkerder. Voor een optimale smaak drink je koffie daarom één tot vier weken na branding. Die eerste week rusten is nodig om ongewenste gassen uit de koffie te laten ontsnappen.

Om te zorgen dat onze klanten genieten van al deze aroma’s branden wij onze koffie minimaal één keer per week. Zo komt de koffie altijd op het juiste moment binnen. 

Proef het verschil; bestel ons proefpakket en geniet van onze 4 smaken. 

Versheid is dus belangrijk, maar vers gebrande bonen alleen is niet genoeg. Met slechte kwaliteit koffiebonen is er simpelweg niet veel smaak te ‘redden’. Frank & Fresh garandeert daarom naast vers gebrande koffie, ook de beste kwaliteit koffiebonen. Hiervoor gebruiken wij enkel specialty coffee. Lees hier meer over onze specialty koffie’s.

Altijd verse koffie?

Kies je smaak, de hoeveelheid en de frequentie. Met ons koffie-abonnement heb je vanaf nu alleen nog maar vers gebrande koffie in huis.

Wij zijn overtuigd van de smaak van vers gebrande koffie en willen nooit meer anders: je eet immers toch ook geen oud brood?
Daarom maken we het gemakkelijk en zorgen wij ervoor dat je altijd vers gebrande koffiebonen in huis hebt. Je kan daarbij zelf aangeven hoe vaak je jouw favoriete koffiebonen wilt ontvangen. Het enige dat jij vervolgens hoeft de te doen is de bonen van je deurmat te pakken, te malen en je eigen verse koffie te zetten.

FUNKY & FRUITY

Funky & Fruity Verpakking
BESTEL funky & fruity

SWEET & SOFT

Sweet & Soft
bESTEL Sweet & Soft

RAW & ROBUST

RAW & ROBUST verpakking
BESTEL Raw & Robust

BOLD & BRAVE

Bold & Brave Verpakking
BESTEL Bold & Brave